Reisdag
Door: milenwieza
Blijf op de hoogte en volg Emiel
19 Maart 2012 | Spanje, Monesterio
Dag 1 vrijdag om 8u30 vertrokken men kwam ons uitwuiven, José was er al om 8uur Rit met 2 kleinkinderen, Peter en Annick met Robbe en Daan Het was fris en nevelig deze morgend en dat zou zo blijven tot de namiddag, nadien zonnig achter de voorruit De GPS ingesteld op Bordeaux maar zover zijn we niet geraakt we hadden heel wat fileleed rond Parijs zeker 1 uur verloren De bus was goed geladen en met 70 pk ging het niet snel, vlakke weg 90 a 95 sommige hellingen terugval tot 70 maar we zijn in Poitiers geraakt toch 700 km waar we in hotel Futuroscope over-nachten Dag 2 s'morgens weer fris en nevelig tot de namiddag, tot Bordeaux veel hellingen daarna vlak tot de spaanse grens, maar dan begon het nog steilere hellingen en de snelheid zakte tot 40 ook heel veel tunnels meer dan 15 sommige tot 3,4 km lang prachtig landschap maar met die snelheid gaat het niet voorruit vandaag 660km gedaan we logeren in een HOSTAL herberg voor chauffeurs en toeristen in Calzada DAG 3 om 8u30 vertrokken een gedeelte langs route national dus binnenweg NIET TE DOEN tegen 30 omhoog, zo rap mogelijk op de autoweg geraken is 2 vaks zodat auto's en vrachtwagens voorbij kunnen tot Burgos daarna werd het vlakker Bij het klimmen de overbruggingsschakelaar gebruikt om de motortemperatuur te controleren we logeren nu in Monesterio 100 km voor Sevilla al 2000 km gedaan vandaag de rest en overzet naar Marrokko
19 Maart 2012 - 08:09
Lydia:
Blij iets van jullie te horen.
Ik heb mij elke dag al afgevraagd , hoe het met jullie zou zijn.
Dus we zijn weeral gerust.
Nog een heel goede reis !!!!
dikke zoen !
Lydia
19 Maart 2012 - 10:01
Marleen En Roland:
Hoi Mil en Wieza , we hebben vandaag voor het eerst jullie reisverhaal gelezen , wij wensen jullie dan ook heel veel succes en duimen voor jullie dat alles mag meevallen , Heel veel groetjes -
19 Maart 2012 - 17:02
Peter En Co:
Blij te horen dat jullie zo opschieten, maar oppassen want ik ken mensen die rapper vooruitgaan met de fiets dan die 70pk van jullie. Misschien nog een tip; span in de woestijn 2 kamelen voor de bus dan kan je die overbruggingsschakelaar ook uitzetten.
groeten vanuit de warme Kempen