Reisdag 5

Door: milenwieza

Blijf op de hoogte en volg Emiel

20 Maart 2012 | Marokko, Casablanca

Vandaag 1 uur te vroeg vertrokken we waren vergeten het uur aan te passen Vanaf Tanger naar Casablanca +/- 350km helemaal door de stad (groot) de autoweg op tot Kenitra halfweg dan door deze stad en verder route national wat een drukte auto's en voetgangers lopen er doormekaar NIET TE DOEN wie het meeste riskeert heeft gewonnen Via Rabat naar Casablanca hier dezelfde verkeersdrukte Wieza had soms schrik Hotel Ibis ligt int centrum dezelfde faciliteiten als gisteren internet op de kamer groetjes aan allemaal

• 20 Maart 2012 - 19:29

Frank Lambrechts:

Wieza, Mil,

het wordt stilaan tijd dat jullie wat trager gaan rijden!!! aan dit tempo zijn jullie zondag in Nianing.....

Ik vind het fijn om uw verslagen te lezen en ook de foto's te bekijken.
    We hopen dat jullie veel plezier beleven aan dit tripje en wensen jullie nog een voorspoedige reis... tot 1 april...

• 21 Maart 2012 - 05:15

Peter En Co:

Je had misschien beter een kader rond de bus gelast zodat je geen schrik moet hebben om te botsen. Mil, je moet gewoon rijden zoals in Aantwaarpe stad. Wees verder voorzichtig en groetjes uit de stille Kempen.

• 21 Maart 2012 - 08:11

Marleen En Roland:

amaai mannen da gaat vooruit , ik heb juist eens effe gekeken op de kaart en in vogelvlucht zijn jullie al meer dan halfweg , volgens mij milleke ben je helemaal klaar voor de volgende Dakarrally , Wieza als copiloot , dat moet zeker lukken !, Groetjes uit Wellen .

• 21 Maart 2012 - 11:54

Lydia:

Mil en Wieza,

Jong en hevig he !!! 'k zeg het elke keer, en 'k heb gelijk :-) :-)
    Zo gaan jullie inderdaad heel snel in Nianing zijn.
    Geniet nog van de trip.
    Mil ge hebt daar toch geen motor van een vrachtwagen ingezet , want met u weet ge maar nooit !
    Maar ja een goede copilote als wieza das ook veel waard.

dikke zoen ! uit het zonnige Kessel

• 21 Maart 2012 - 20:35

Patrick En De Rest:

Het gaat vlug ,misschien niet vlug genoeg.
    Geniet van de goeie momenten , vergeet de miserie en vooral voorzichtig zijn.Grtjes Heidi,Lara , jochen,julie en patrick

• 22 Maart 2012 - 09:48

Marleen En Roland:

Goe bezig , geniet maar van jullie rustdag want ook dat is zeer belangrijk Groetjes