Reisdag 10

Door: milenwieza

Blijf op de hoogte en volg Emiel

26 Maart 2012 | Marokko, Rabat

Dag 10, Oei gisterenavond kip, currysaus en fritten geeten, ik met gemengde salade, Wieza zonder dat had ik niet mogen doen TOURISTA alles er terug uit heel de dag regelmatig stoppen Van Boujdour naar Dakhla 343km meestal langs de kustlijn dus vlak enkele keren naar het binnenland licht heuvelachtig heel de rit weinig te zien na 140 km zien we een truckstop of wat er moet voor doorgaan even 2 flessen fris water gekocht en voortgereden ook nog eens getankt 5,20 dirham/liter In de namiddag reeds in Dakhla een hotel opgezocht en direkt rust voel me echt niet goed geprobeerd onze gids in Mauretanie te bellen maar lukte niet s'avonds belde hij zelf afspraak morgenmiddag aan de grens Dag 11 Nu proberen te ontbijten groetjes

• 26 Maart 2012 - 07:48

Lydia:

Oei , das minder prettig.
    Hopelijk gaat het vlug beter me je.
    Nog een prettige en veilige reis.

dikke zoen,
    Lydia

• 26 Maart 2012 - 09:37

Peter En Co:

Wie eet er nu salade in een Afrikaans land, das pas een kieke. maarja nu is alles weer is gezuiverd. Hier een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 20 graden.

• 26 Maart 2012 - 12:44

Frans En Mariejose.:

mil fritten moet ge enkel eten in belgie.
    hopelijk snel op u plooi.
    nog een behouden voort zetting van avondtuur.
    groetjes aan wieza.
    daa----ag.

• 26 Maart 2012 - 14:45

Marleen En Roland:

ocharme mil , de schijt , maar das minder prettig , zie maar de je Wieza niet aansteekt , dus niet te kort bij mekaar komen hé , onze bagage is bijna klaar , we hebben weer 138 kg ingepakt en dan nog onze handbagage 't zal weer een heel gesleur worden maar dat doen we met plezier hé voor ons zwartjes.
    Hopelijk ben je er snel weer bovenop en maar gaaaaaaaaaaaaaas !!!!!!!!!

• 26 Maart 2012 - 18:08

Jos En Jose :

Mil een zuiveringskuur doe je best toch hier hoor ,hopelijk morgen minder last als alles eruit is !
    Buik pijn ,diaréé en dat met al dat geschokkel ginder niet zo leuk !
    Dat is zeker de rauwkost die de boosdoener is !!!!
    Toch is het verleidelijk hé mil mooi warm weer dan snak je naar salade's
    Ik laat mij soms ook daartoe verleiden !
    tot morgen jose !
    En minder protjes reis !

• 26 Maart 2012 - 19:19

Jarneke:

niks mee inzitten mil beter een beetje het... daar zie je normaal minder vanaf dan van het groot eiland groetjes