Reisdag 8 en 9

Door: milenwieza

Blijf op de hoogte en volg Emiel

24 Maart 2012 | Marokko, Rabat

Dag 8 één om gauw te vetgeten, kwamen buiten het hotel en waaiden uit onze frak, een 1/2 uur om de stad uit te rijden richting Tan Tan een 330 km onderweg nog meer wind met zandstormen de auto 20 m voor U zagje soms niet, de dubbele steunen van de zonneklep L afgebroken met ijzerdraad voorlopig hersteld, nadien ijzeren steun laten lassen na de middag werd het rustiger maar toch veel wind in de bergen Dag 9 s'morgens heel vroeg vertrokken naar Boujdour een vlakke rit en hetn ging vooruit, om 8 uur al 80 km gedaan langs de kustlijn niet veel te zien maar enkele foto's genomen De sahara is ZAND ZAND en nog eens ZAND ééntonig maar wel 520 km gedaan je zag soms een 1/2 uur geen auto wel politie en gendarmerie kontroles met hopen al in heel Marokko de spijkermatten liggen gereed in 3 rijen achter elkaar groetjes

• 24 Maart 2012 - 18:55

Jose:

Oei ,das niet zo leuk !
    Zandstormen kan serieus de pret bederven , hopelijk blijven jullie van nog meer ongemak gespaard !
    Het is wel een hele belevenis hé mil,
    zoal een beetje vanalles beleefd ,die ervaring kan niet iedereen van mee spreken !
    Hoe staat ons wieza tegenover deze ervaring ,ziet ze het nog zitten ?
    Groetjes in belgie is het ook zomerse temperaturen , groetjes jose en de jos !

• 25 Maart 2012 - 15:11

Monique V D Hemel:

Dag Wieza en Emiel,
    proficiat dat ge al zo ver zijt gekomen. Wij wensen jullie nog een goede en veilige reis. Wij volgen jullie verslag alle dagen.
    Rene en Monique

• 25 Maart 2012 - 18:03

Marleen En Roland:

Allé zeg dat zal een spannende dag geweest zijn , maar er zijn toch weer heel wat kilometers afgeknabbeld , jullie doen dat goed , hoeveel km eigenlijk nog te gaan en tegen wanneer hopen jullie in Nianing te zijn . Wij duimen voor jullie , go , go , go !!!!!!!