Reisdag 6 en 7

Door: milenwieza

Blijf op de hoogte en volg Emiel

22 Maart 2012 | Marokko, Agadir

Vandaag een rustdag, anders zijn we voor Frank en Christa in Nianing Eergisteren reisdag 5 s'avonds nog even de stad Casablanca in, hotel ligt in de buurt van de haven en het treinstation zo rond 18u30 DRUK DRUK DRUK zijn de invalswegen, veel getoeter, stank en stof vlug naar rustiger oorden, grote verkeersvrije winkelstraat even Mc Donalds gepaseerd en veel kleding en schoenwinkel, Wieza heeft "sleffers" gepast maar waren te smal ze leeft op brede voet, ik heb een jacket gekocht , Onderweg ook nog getankt diesel aan 7,23 dirham is +/- 70 eurocent, lang geleden dat ik hem nog eens heb laten voldoen Nu dag 6 om 8u30 vertrokken zoals elke dag water en olie gekontroleerd alles in orde niets bij te vullen, onderweg tijdens de tussenstops voel ik de banden en het midden van't wiel voor overtemperatuur alles OK Op weg naar Essaquira een 350km, eerst 1 uur om de stad te verlaten en dan tolweg tot El Jadida, daar evenb langs de kust en dan terug binnenland, nog enkele bergen over mooi panorama langs Safi naar Essaquira waren er rond 15 uur onderweg nog lekkere tagine verobberd en beslist door te rijden naar Agadir nog 165 km woooow nog prachtiger landschap serieuse klimpartijen voor mijne 70 pk'er laatste 6à km terug langs de kustlijn frisse bries deed goed toch tot 19u30 gereden was al donker, op rond punt dacht ik dat ik voorrang had, toch niet en politie moest stoppen, bleef bij een verwittiging, zo halfweg word het warmer onderweg korte broek aangedaan voor dag 7 is rustdag dus prive groetjes

• 22 Maart 2012 - 10:19

Lydia:

Blij de horen dat alles goed verloopt.
    Ziet er allemaal prachtig uit .
    Ja Mil en af en toe moet ge eens tijd nemen om ons Wieza te vertroetelen !
    Internet is toch een leuke uitvinding he !!!!

dikke zoen
    Lydia en natuurlijk ook van Raymond !!
    (laatste vooral voor Wieza :-) :-)
    xxxxxx

• 22 Maart 2012 - 18:53

Chantal:

Hey Mil en Wieza,
    Geniet van jullie "rustdag". Amaai jullie "affeseren" goe :). Hier in Oevel alles oké, heerlijk lenteweertje 20°C
    Groetjes en kijk al uit naar jullie volgend reisverslag.

• 22 Maart 2012 - 20:49

Jarneke:

hier alles ok dieje bus rijd nog ver allee nog een paar kilometers en je bent er amuseer jullie maar onderweg he want nog een week en de rit zit er op ps dieje flik heb ik geregeld nu had je bang he groetjes en za voorzichtig

• 22 Maart 2012 - 21:14

Rit En Marcel:

Hallo Mil en Wieza!
    Tof dat alles zo vlot gaat !
    En een rustdag tussendoor zal echt wel nodig zijn ! Maar... niet teveel rusten hé ! Ik zou het helemaal niet erg vinden als jullie voor Frank en Christa aankomen in Nianing want ik zit dan al een week op jullie te wachten hoor !!!
    (grapje). Ik hoop dat we in Nianing ook uw reisverslag kunnen volgen want vandaag is het de laatste dag ik het thuis kan openen ( vertrek morgen )!
    Geniet nog van uw prachtige trip en doe het rustig en voorzichtig hé !
    Ik wacht vol spanning om jullie veilig en wel terug te zien in Nianing !
    xxx Rit
    P.S. Heel veel groetjes van Marcel

• 22 Maart 2012 - 21:38

Jose Oevel:

Dat hebben jullie toto hiertoe al fijn afgewerkt !
    Waar jullie nu zijn was mijn voorkeur reis geweest maar het lot heeft anders beslist zal voor de volgende keer zijn !
    Hou vooral informatie bij over die streek ,safi ,essacuira en aggadir welk dat de mooiste streek is om te bezichtigen .
    Geniet vooral van jullie privé trip !!!!
    Jos en jose

• 23 Maart 2012 - 10:12

Frans En Marie-jose:

mil en wieza,
    jullie doen het echt fantastis.
    mil de comionette is wel ok he.
    nog veel plezier op jullie avondtuur.
    doe het wel rustig aan.
    dan komt dat allema...
    al in orde.
    groetjes en tot in senegal(grapje hoor).

• 23 Maart 2012 - 19:15

Robbe:

moemoe, hopelijk gaat alles goed met jullie en het busje ! Het is vrijdag vandaag en ik mis wel jou lekkere frietjes, en jou natuurlijk ook .
    Groetjes en een dikke kus van mij.